i-Nur: Dunia Tudung Labuh Anda!

Pakaian Sekolah (Perempuan) Jenama NUR

 

 

Hujung tahun, cuti sekolah, nak beli pakaian sekolah, bersesak di kaunter bayaran, tersangkut dalam traffic jam?
Sukar mencari kedai pakaian sekolah agama, baju (tangan berkaf), tudung bulat, tudung bundar, tudung labuh sekolah?
Kini anda boleh buat pembelian di alam maya.

Kualiti terbaik.

Pilihan fabrik yang selesa.

Kemas dan tampil yakin.

Tudung, baju kurung, dan kain dijual berasingan.
Terdapat juga kelengkapan pakaian sekolah seperti serkup, stoking sekolah, dan lain-lain di sini


Untuk pembelian borong Baju Sekolah, (minimum tempahan 100 helai), sila berurusan dengan En Husni (0193093610)

 

Read more...

Tudung Iris 17 (New Arrival)

Bentuk Terbaru Iris Shawl Two Loops (Awning) :Ciri-ciri popular tentang Soft Awning ; "Solat ready", tidak keras, senang bentuk di bahagian muka, Sarungkan sahaja, mudah terbentuk kemas di muka.
Keistimewaan Tudung Iris 17; Di patternkan khas supaya tidak sempit di leher dan bahu, longgar dan selesa, meterial kainnya tebal tetapi tidak panas. Dijahit selapis, pilihan meterial kain tidak jarang.

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

Selamat membeli.

Harga :
saiz : 32,34,36 (inci) =
RM55.00

(Free Size) Ukuran 83x30inci
Shawl Two Loops/Shawl Two Loops  =
RM50.00

(Free Size) Ukuran 83x30inci
Shawl Two Loops/Shawl Two Loops (Awning) =
RM55.00

Read more...

Tudung Helwa C

Dwi- rona warna

Jenis kain:  Peach Chiffon.
Tudung yang sentiasa mendapat sambutan ramai.
Dua tona warna
Ringan
Kasual
Tahan Lasak
Mesra Cucian
Mesin

Cara membuat tempahan "online" (Pilih satu cara tempahan sahaja)

1.PM nama, alamat, no tel, No kad pengedar/ Sahabat Nur (jika ada), Kod tudung, bentuk tudung dan saiz.
2.SMS (sahaja) Bahagian Online Tudung NUR:
(019-637 3610)
3. Email borang pesanan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
4. Tel. bahagian tempahan Online Tudung NUR: (+603) 61771598
5. Faks borang pesanan: (+603) 6185 2615

*Sebarang maklum balas hanya dibuat pada WAKTU PEJABAT sahaja.

 Harga :
Tudung Empat Segi         :RM41.35
Tudung Bulat / Bundar     :RM49.80    
Selendang Labuh  Saiz M  :RM53.00
Selendang Labuh  Saiz L   :RM53.00

Instant Shawl (S) : RM46.65
Instant Shawl (M) : RM59.35
Instant Shawl (L) : RM59.35

Shawl Two Loops (S) : RM46.65
Shawl Two Loops (M) : RM59.35
Shawl Two Loops (L) : RM59.35

Instant Shawl Remaja : RM42.40
Instant Shawl Kanak-Kanak : RM35.00

Read more...

Tudung Nur Imaany 14,15

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

 

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Nur Imaany 20 (TERBARU)

 

 

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Nur Imaany 19 (TERBARU)

 

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

 

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Nur Imaany 18 (TERBARU)

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

 

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Nur Imaany 17 (TERBARU)

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Nur Imaany 16 (TERBARU)

 

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Daisi (Kod D)

 

Jenis kain: Koshibo

HRA NUR SDN BHD merangka kejayaan, mencorak kemajuan, mengejar impian, memikul amanah untuk menghasilkan produk tepat syariat ,  ditemani Tudung Daisi selama hampir 20 tahun. Kesungguhan dan kegigihan syarikat mempromosi pemakaian menutup aurat, Tudung Daisi lah saksinya.

Tudung Daisi dahulunya dikenali sebagai Tudung Kod D, tidak lapuk ditelan zaman. Sejak tahun 90'an sehingga kini... masih releven, masih diminati, masih mendapat permintaan malah jualannya dari tahun ke tahun meningkat, tak surut-surut.

Tudung Daisi menjadi tudung kegemaran ramai tidak kira usia. Semua peringkat umur meminatinya. Remaja, pelajar sekolah, penuntut universiti, wanita berkerjaya dan para suri rumah tak jemu memakai tudung Daisi.

Keistimewaan Tudung Daisi sentiasa meniti dari bibir ke bibir para Muslimat. Tudungnya berwarna plain. Jenis kain koshibo yang selesa. Kualiti kainnya yang terbaik. Tidak jarang. Kainnya ringan tetapi tebal. Tidak panas. Senang selia. Mesra cucian mesin. Tahan lasak. Unik kan?!!

Berikutan POPULARITI Tudung Daisi yang tidak pernah putus, kami sentiasa pastikan Tudung Daisi cukup stok dan sentiasa merancang untuk mencipta warna-warna yang baru dan segar.


Anda sudah ada SEMUA warna Tudung Daisi!!

Harga Baru (Oktober 2015)
Tudung Empat Segi           :RM27.55      
Tudung Bulat / Bundar    :RM29.70  
Instant Shawl saiz S      : RM31.80
Instant Shawl saiz M-L : RM44.50 
Shawl Two Loops saiz S : RM31.80
Shawl Two Loops saiz M-L : RM44.50

Selendang Labuh  Saiz S      :RM23.30
Selendang Labuh Saiz M-L  :RM54.05


Tudung saiz Kanak-Kanak
Bulat saiz MM(24) :RM25.45
Bundar saiz MM(26) :RM25.45

Tudung saiz Remaja
Bulat saiz L(26), XL(28),(30) :RM27.55
Bundar saiz L(27), XL(28),(30) :RM27.55

 

Selanjutnya ...

Tudung Nur Imaany Plain

 

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

( Warna-warna )
01 : Black Plain(out of stock)
02 : Grey Plain (out of stock)
03 : Pink Plain (out of stock)
04 : Peach Plain (out of stock)
05 : Green Plain
06 : Soft Purple Plain (out of stock)
07 : Dark Turquoise Plain (out of stock)
08 : Soft Brown Plain(out of stock)
09 : Soft Pink Plain(out of stock)
10 : Dark Purple Plain
11 : Dark Brown Plain
12 : Blue Turquoise Plain(out of stock)

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi: RM32.90
Tudung Bundar: RM36.90 

Instant Shawl/Shawl Two Loops (saiz S-M):  RM29.90 
Instant Shawl/Shawl Two Loops  (saiz L) :  RM39.90

Read more...

Tudung Najma (New Arrival)

Warna
I2NAJ01 : Olive Green
I2NAJ02 : Dark Purple


Harga :
Instant Shawl Two Loops Najma
Saiz S-M: RM29.90
Saiz L : RM31.90
Saiz XL : RM35.90

 

Read more...

Tudung Asma'01 (New Arrival)

 

 

Tudung Asma' 01

*Material como crepe, kain tidak tebal tidak nipis dan kain tahan kedut

*Dipatern supaya tidak sempit di leher & bahu, longgar & selesa

*Dijahit selapis

*Mempunyai pelapik dagu

*Ciri-ciri awning 'solat ready', tidak keras & mudah terbentuk kemas di muka

*Sesuai pemakaian harian

*Sesuai untuk menunaikan haji dan umrah

 Saiz: 34 dan 36 inci sahaja

 

Harga :
RM47.90 

Read more...

Tudung Safiyah

 

Selamat membeli.

Safiyah binti Huyay (Isteri Nabi Muhammad SAW)
"Bunga Islam yang berhati lembut"

Alhamdulillah, bersempena nama isteri Nabi Muhammad SAW, Tudung Nur kini mengeluarkan tudung pilihan terbaik untuk keselesaan muslimat menunaikan solat, umrah haji atau dipakai harian iaitu Tudung Safiyah.
Tudung 3 dalam 1
1. Tudung ready to solat solat, readytosolat labuh dan selamat menunaikan solat.
2. Tudung Soft Awning Berdagu yang sesuai digunakan untuk #umrahhaji selesa dan boleh gulung-gulung sahaja. Tidak perlu iron terus pakai memang cepat dan mudah.
3. Tudung lembut ,cantik ,flowly, tidak melekap dan sangat sesuai dipakai harian.
tudung umrah haji

* Nak traveling senang sebab tak perlu iron dan tak perlu inner
* lembut selesa , sarung je dah boleh terus solat atau dipakai Harian
* 3 warna utama; hitam,putih dan krim. Saiz yang tersedia 32,34 dan 36inci
* soft awning berdagu

Harga Pengenalan
1 helai : RM49.90 (tidak termasuk postage)

Cara Order : (Pilih salah satu sahaja)
1) Whatsapp : +60196373610
2) PM/Inbox : Tudung Nur
4) Purchase di website : www.i-nur.com

Harga : RM49.90

Read more...

Tudung Nur Imaany 09

 

 

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

TNIY09A : Black_White
TNIY09B : Red Chilli_White (OUT OF STOCK)

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Aleena

 

Read more...

Tudung Nur Imaany 08

 

 

 

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

TNIY08A : Pink_Green Turquoise
TNIY08B : Soft Green_Yellow
TNIY08C : Serenity Blue_Rose Quartz (out of stock)

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

Selamat membeli.


Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Turkey 2016

KELUARAN JULAI 2016

 

____________________________________________________________________________________________________________________

TUDUNG TURKEY

(KELUARAN JUN 2016)

 


 

Stok yang masih available :

01- Electric Blue

02- Turquoise Green
03- Peach Plum (out of stock)
04- Emerald Green
05- Yellow Gold
06- Soft Brown
07- Maroon
08- Sour Pink (out of stock)
09- Dark Brown
10- Light Grey (out of stock)
11- Royal Blue
12- Soft Green
(out of stock)
13- Peach Plum
(out of stock)
14- Emerald Green
(out of stock)
15-Yellow Gold
16- Fudge Brown
(out of stock)
17- Maroon
(out of stock)
18- Purple Lavender
(out of stock)
19- Dark Brown
20- Light Grey
(out of stock)

Ciri-ciri Tudung Turkey

  •  Tidak Jarang.
  •  Tebal.
  •  Tahan Kedut.
  •  Tidak Panas.
  •  Mudah Digosok.

 **warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.
Selamat membeli
.

 

 

Harga :
Tudung Segi Empat: RM28.00

Read more...

Tudung Nur Imaany 07

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

*gambar model sedang dalam pembikinan

 

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

Tudung Nur Imaany 06

 

Ciri-ciri : Mudah dibentuk, tahan kedut, tidak jarang, sejuk dan pastinya selesa apabila dipakai.

**warna sebenar mungkin sedikit berbeza dari warna dalam gambar atas faktor pencahayaan dan resolusi skrin komputer.

Selamat membeli.

Harga :
Tudung Empat Segi (Awning) : RM41.90 
Tudung Empat Segi: RM36.90
Tudung Bundar: RM42.90 

Instant Shawl saiz S:  RM39.90 
Instant Shawl saiz M:  RM43.90 
Instant Shawl saiz L:  RM52.90 
Shawl Two Loops saiz S:  RM39.90 
Shawl Two Loops saiz M:  RM43.90 
Shawl Two Loops saiz L:  RM52.90 

Harga saiz Kanak-Kanak dan Remaja
Instant Shawl (saiz Kanak-Kanak) : RM25.90 
Instant Shawl (saiz Remaja) : RM25.90 

Tudung Imaany (saiz Kanak-Kanak)
Bentuk Bulat saiz S(20), M(22), MM(24) : RM35.90 
Bentuk Bundar saiz S(24), M(25), MM(26) : RM35.90 

Tudung Imaany (saiz Remaja)
Bentuk Bulat saiz L(26), XL(28), (30) : RM39.90 
Bentuk Bundar saiz L(27), XL(28), (30) : RM39.90 

 

Read more...

You are here: Tudung

Perhubungan & Lokasi



Sebarang maklum balas hanya dibuat pada WAKTU PEJABAT sahaja.

  • Alamat outlet Gombak:

No1, Jalan Gombak Ria,
Taman Gombak Ria
68100 Batu Caves, Selangor.
Tel : 03-6189 1562
Faks : 03-61852615
Isnin-Ahad: 9.00pg-6.30 ptg

  • Alamat outlet Nilai Square, N.9.

No31-34, Jalan Nilai Square 2,
Bandar Baru Nilai
71800 Negeri Sembilan
Tel :018-3483610
Tel :06-7330830
Faks : 018-6223610
Isnin-Ahad: 9.00pg-6.30ptg

  • Tudung NUR Online beroperasi:

Emel : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website : www.tudungnur.com
Facebook : Tudung Nur
Instagram : inur@official
Youtube : Tudung Nur

Pertanyaan Order Online: 03-61891562
(Sambungan ke bahagian Online
- Pn Fiza)
Pertanyaan Umum: Pn Nisa' - 019-3893610
Faks : (+603) 61771598

Isnin-Sabtu: 8.00pg-5.30ptg
Ahad dan Cuti Umum : Cuti

 

Proses Pembelian

  1. Sila klik: Buat tempahan.
  2. Sila tunggu respond harga daripada kami.
  3. Buat bayaran.
  4. Maklumkan bayaran berserta bukti bayaran.
  5. Pos bungkusan.
  6. Bungkusan selamat sampai ke tangan anda.

Sila sertakan maklumat lengkap untuk setiap tempahan:

  1. Nama
  2. Alamat
  3. No tel
  4. No kad pengenalan (Untuk pengedar dan Sahabat NUR)
  5. Tempahan (Kod, saiz, bentuk dan bilangan tudung)

Bayaran

Pembayaran boleh dibuat ke akaun:

  1. Bank Islam Malaysia Berhad:
    HRA NUR SDN. BHD. - 12225010010441
  2. Maybank2U.com:
    HRA NUR SDN BHD
    564799123863
  3. Paypal:
    Haris Osman - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    Caj paypal akan dikenakan untuk setiap transaksi
    3.9% + RM2 = (Malaysia)
    * 4.4% + RM2 = (Luar Negara)
    *Additional currency conversion fee may apply
  4. Western Union
    Bank Islam Malaysia Berhad:   HRA NUR SDN.BHD. - 12225010010441

Setelah membuat bayaran, sila maklumkan nama penuh, notification bank atau kemukakan sebarang bukti bayaran bergambar ke :

  1. Emel ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )atau
  2. Faks: 03-61771598

Penghantaran

Caj penghantaran

  1. HRA NUR SDN BHD tidak tanggung kos penghantaran.
  2. Caj penghantaran dikenakan mengikut kadar  semasa dan tempat.
  3. Caj penghantaran semenanjung Malaysia sahaja

           Sehelai: RM7.40
           Dua helai: RM8.50
           Tiga helai: RM9.50
           Empat helai: RM11.60
           Lima helai dan kurang daripada 5KG: RM12-13

Caj penghantaran ke Sabah/ Sarawak dan Luar Negara akan diberitahu kemudian. (Bergantung kepada kadar semasa dan berat barang)

Perkhidmatan pos:
        Pos laju: Untuk 1-4 helai tudung (Semenanjung Malaysia)
        Pos Laju:  (Sabah/ Sarawak)
        Pos Laju International: Luar Negara
        KTMD: 5 helai dan lebih

Anggaran berat 20 helai tudung = 4.5kg